Kami akan bercuti Hari Raya dari hari Rabu hingga Ahad 16 Mei 2021.
Akhirnya, setelah berapa kali tertunda..

Akhirnya, setelah berapa kali tertunda.

Cerita semalam,

Pertemuan yang amat bermakna buat seluruh team foodzyla.

Terima kasih yang tak terhingga pada Ts Dr Sabainah Bachok dan Pn Zuliah atas kesudian kalian ke sini.

Sedang elok sangat sampai waktu lunch.

Maka sis pun hidanglah dengan lauk berpantang sihat foodzyla tu. Hahaha.

Puan cakap, 'kami dah tak pantang ni zyla oi. 

Skali skala layan makanan pantang sedapppp gak. Hehe.

Paling best semalam

Haruan Bakar Cicah Air Asam dengan Kerabu Pegaga Nestum makan plak ngan nasi diebetic zero cholestrol.

Sodappp..

Memula sis nak cadang nak hidangkan dengan nasi arab yang super sedap kat area sis ni.

Tapi sis rasa special lagi kalau hidang lauk foodzyla kan.

Dah tentu takde kat tempat lain. 

Besstttnyaaa semalam macam tak cayer..

leviuuuuu both of u.

Ni la pensyarah masa sis stadi food dulu.

Dan sekarang mereka lah juga supervisa merangkap puan guru sis terutamanya dalam kepakaran foodzyla menyediakan menyediakan makanan yang berkualiti, berkhasiat dan disukai ramai. 

InsyaAllah moga Dia berkati stiap perancangan kami. Aaminn

Percaya yang baik baik, cakap yang baik baik, InsyaAllah Dia akan beri yang baik baik