Teka & Menang!!!! Contest simple je kat FB
Menu Harian kini kembali dgn 3 pilihan ikan!

 

Foodzyla kini menyediakan kembali pilihan Ikan dalam Menu Harian. Tiga pilihan ikan disediakan iaitu Ikan Kembung, Cencaru dan Tongkol. Setiap pek Menu Harian adalah portion untuk 3-4 orang hanya berharga RM25 sahaja. Masih lagi dlm pek sejukbeku (frozen).

Menu Harian ini terrrrrrrrsangat sesuai untuk keluarga masa kini yang kebanyakannya amat sibuk dengan urusan harian. Balik bekerja tempuh jem, kena ambil anak di taska lagi. Sampai di rumah dah lewat tiada masa untuk berperang di dapur... Tapi dengan adanya pek frozen ini, ibu, bapa atau anak2 juga boleh membantu menyediakan hidangan. hanya perlu panaskan sekali dlm microwave atau di periuk/kuali. 

Jimat masa dan tenaga! Tak perlu lagi nak ke pasar membeli bahan, cari parking, menumis membawang... ahhh letihh!!!! Si baby kecik pula dah start merengek nak itu nak ini masak pun tak siap lagi grrrrr...

#MenuHarian Foodzyla ini juga sesuai untuk mereka yang keuzuran yang susah atau tak boleh nak masak sendiri. Cuma perlu ajar mereka panaskan sekali sahaja buka pek dan panaskan 20-30 minit, siap dah hidangan. Malah hidangan2 ni juga amat sesuai untuk mereka yang perlu mengawal kadar gula dalam darah @ diabetic kerana lauk2 ini semua tidak menggunakan gula pasir. Ia diganti dengan menggunakan Molasses.  

OK dah boleh start orderla sekarang hehe! 68 pilihan semua tau!! Ayam dgn daging pun ada!