


|
|
|
|
|
|
|


[ MAKLUMAT PENTING ]
1. 12 Pilihan Lauk : Ayam Kampung, Daging, Ikan Bawal Emas, Haruan, Merah, Salmon, Siakap, Tenggiri, Selar, Gelama dan Belut.
- 18 Pilihan Kuah : Air Asam, Butter Lemon, Creamy Butter, Kari, Kuah Bijan, Kuah Madu, Kuah Stew, Masak Lemak Perang, Masak Serai, Percik, rasam, Rendang, Sos Bawng Putih, Sos Marinara, Sup Kurma Merah, Sweet Sour, Tumis paprik & Ungkep.
// Masak lemak tidak menggunakan cili. Lauk berkuah kami gunakan susu low fat menggantikan santan.
2. Setiap satu pek adalah portion untuk 1 kali makan.
[ HARGA ]
3. Harga untuk 1 pek hanya RM27 .
4. PAKEJ-PAKEJ TERSEDIA untuk Lunch & Dinner : (1 hari = 2 pek)
- 3 HARI (Minimum order) : RM 150 (Jimat RM12!)
- 7 HARI : RM 350 (Jimat RM28!)
- 30 HARI : RM 1500 (Jimat RM120!)
- PEK SAYUR : RM6 satu pek
5. EARLY BIRD DISCOUNT Sehingga RM100 Refer poster UNTUK PEMBELIAN PAKEJ : Pembayaran awal 30 hari dari tarikh penghantaran melayakkan anda untuk mendapat diskaun maksimum 15% yang akan ditolak daripada harga asal. Contohnya Pakej 3 HARI harga asal RM162 - 15% = RM137.70.
6. Semua harga TIDAK TERMASUK kos penghantaran.
[ PENGHANTARAN ]
7. Kos penghantaran akan dicaj berasingan melalui WhatsApp. Untuk sekitar KL/Selangor/N. Sembilan akan dilakukan oleh RUNNER (seperti BUNGKUSIT, Grab dsb) bermula daripada RM7.50 dan anggaran RM1 untuk setiap KM seterusnya. Kami akan kira selepas mendapat alamat dan maklumkan kosnya melalui WhatsApp, jika pelanggan bersetuju barulah penghantaran akan dilakukan. Pelanggan boleh bayar terus kos penghantaran kepada penghantar.
8. Penghantaran ke kawasan lain di seluruh semenanjung akan menggunakan kurier LineClear yang akan menghantar sehingga ke rumah anda..
9. Pelanggan juga boleh mengambil sendiri (self-pickup) di HQ Foodzyla : Saujana Impian, Kajang, Selangor. Sila datang selepas staff maklumkan pesanan telah siap dibungkus.
10. Ahad & cuti umum = tiada walk-in & penghantaran.
[ KAEDAH PENYEDIAAN / PEMANASAN ]
11. Lauk-lauk pula perlu dipanaskan. Boleh ikut citarasa sendiri samada mahu dikukus, masak sekali atau asing. Atau anda boleh ikut beberapa cadangan kaedah pemanasan di bawah atau di link ini > : <kaedahpemanasan>
Terima kasih!