Teka & Menang!!!! Contest simple je kat FB
Ini sebenarnya cara mandikan bayi..

Ibu bapa yang pertama kali menerima cahaya mata mesti risau masa nak mandikan bayi, lemah, licin.. Nak angkat pun takut-takut je.. Kalau tak pasti cara yang lebih sesuai untuk mandikan bayi, boleh rujuk video ini. Senang tengok video, terus tunjuk ikut je..

Sumber : myHEALTH

Papa nak mandikan bayi, lepas tu nak masak untuk mama lagi... Kalau nak cepat dan senang, boleh order Lauk Frozen Pantang Foodzyla je. Hanya campur, masak gaul2 je 15minit dah boleh hidang pada mama.

IBU BAPA KENA TAHU NI, lauk2 Foodzyla TIDAK GUNA GULA PUTIH, yang menjadikan ia pilihan yang lebih sihat untuk proses recovery ibu. 

Dan Papa pun xpayahla lagi susah2 cari resepi kat youtube. Mama dah lapar tu, order cepat!!