10 Sebab Kenapa Perlu Dapatkan Lauk Pantang Sihat FOODZYLA SEBELUM BERSALIN.

1. Tak perlu risau jika terbersalin awal/ CL lambat datang/ Tak boleh balik kampung ke. Lauk pantang dah ready dalam peti beku. Tinggal panaskan je. Tambah time Total Lock Down ni.

2. Suami yang kurang cekap memasak, tak payah pening nak pikir apa yang boleh dimakan apa yang tidak terutama jika isteri menyusukan bayi yang memerlukan special diet seperti G6PD, joundis (kuning) dan sebagainya.

takde serabut nak beratur panjang beli bahan mentah

3. Sangat membantu terutama mummy yang perlu berpantang sendiri. Boleh fokus pada diri dan bayi.

4. Semua lauk boleh dimasak dengan teknik bakar, rebus atau kukus mengikut selera sendiri yang mana tutorial mudah dah disediakan. Tutorial nak guna microwave pun ada.

5. Dimasak mengikut resepi yang diolah khas mengikut keperluan diet pemakanan ibu lepas bersalin termasuk jika ibu memerlukan diet khas seperti diebetic, hypertention dan lain lain.

6. Lauk Pantang Sihat Foodzyla juga dimasak tanpa tambahan gula putih, MSG, pewarna dan pengawet

7. Ada lebih 100 pilihan Lauk Pantang Sihat yang disediakan. Pilih jer mana nak. Ikan mahal semua pun boleh. Takdelah ada isu lauk boleh makan dan tak bley makan.

8. Jaminan kualiti makanan yang disediakan ditahap yang terbaik. Semua stok dibuat fresh base on order. Takde ready stok. Jadi kualiti rasanya nanti sama seperti dimasak sendiri.

9. Lauk Lunch dan Dinner dah siap diasingkan dengan teknik penyimpanan yang betul. Jadi mudah untuk disediakan

10. Boleh pilih sama ada nak di pack/bungkus dalam softpack ataupun dalam bekas microwave safe. bergantung pada ruang penyimpanan.


Okeh dah ready nak order? Tekan je poster bawah ni